Android 2.4 ventes til sommeren. Her er Googles første HTC-designende mobil Nexus One avbildet. Når den kom var det den første med Android 2.1.

Annonse


Nå har Nexus One multitouch

Google har merket presset og lagt til støtte for multitouch.

Endelig!

Nyheten kom som en hyggelig overraskelse da Google ikke varslet oppdateringen på forhånd. Oppdateringen som er tilgjengelig allerede i dag legger til fler-touch til nettleseren, kart og i bildegalleriet.

I tillegg er Google Maps oppdatert som nå blant annet har nattmodus. 3G-problemene noen kunder har hatt skal også være ordnet opp i. Oppdateringen sendes over mobilnettet i statene.

Kunne ikke ignorere massene

Men hvorfor oppdatere akkurat nå? Google har helt klart merket presset for forbrukerne. Mange har lurt på hvorfor denne toppmobilen ikke har multitouch. Google kunne bare ikke ignorere alle disse menneskene mer.

Annonse


Ekstra plagsomt var det for Nexus One kunder at HTCs nå mange måneder gamle mobil Hero har hatt multitouch siden Android 1.5.

Oppdatert:

Har du skaffet deg en Nexus One, men er på det norske mobilnettet? Last ned oppdateringen her og legg den på en microSD-kort. Les mer her.

Kilde:
Nexus One News and Updates

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse