Er dette den nye iPhone 4G som lanseres om fire måneder? AppleInsiders kilder tror det. Er det et kamera som skimtes oppe til venstre, eller er det bare støv?

Annonse


– Dette er nye iPhone!

Husker du iPad-bildet som lekket rett før lansering?

Dette kan være en prototype

På det lekkede iPad-bildet Engadget fikk kloa i dagen før den offisielle lanseringen ligger det en iPhone, men ikke hvilken som helst iPhone.

AppleInsider har fått informasjon fra kilder de mener er svært troverdige og skal vi tro dem er det fjerde generasjon iPhone som hviler på iPaden. Kilder nære Apple mener å vite at iPhone 4G (fjerde generasjon, ikke henvisning til det nye 4G-nettet) blir utstyrt med Apples A4-chip som er å finne iPaden. Dette ser vi på som svært sannsynlig og vil føre til langt bedre ytelse og batterilevetid.

Har funnet referanser i SDKen

I tillegg til bildet og «de svært troverdige» kildene har det dukket opp informasjon i iPad-SDKen. Dypt inne i utviklerpakken er det funnet referanser til andre generasjon iPod Touch som etter sigende har kodenavnet K48.

Annonse


Mer interessant er N89, som ikke er navnet på et samarbeidsprosjekt mellom Apple og Nokia, men kodenavnet til iPhone 4G. Dette ser ut til å stemme da iPhone, iPhone 3G og 3GS har kodenavnene M68, N82 og N88.

Dypt inne i iPad SDKen dukket disse kodenavnene opp.
(Ill.: Engadget)

Kilder:
AppleInsider
Engadget

Annonse