wallview_rosemary´s_medium

Annonse


Voddler til Norgeneste måned

Nå kommer den svenske filmtjenesten til Norge.

Har mange

Voddler er et program som serverer film helt gratis, men ingenting er helt gratis og man må tåle noen minutter med reklame før start. I mars er det duket for lansering i Norge etter en lengre beta-test i Sverige.

– Vi ser frem til å lansere filmtjenesten vår i Norge. Nordmennene ligger langt fremme når det gjelder ny teknologi, og det føles naturlig å starte den internasjonale ekspansjonen nettopp i Norge. Det er også ekstra gøy siden vi allerede har møtt stor interesse fra våre naboer i vest, sier Mathias Tönnesson, ekspansjonssjef hos Voddler.

I mars braker det løs

I pressemeldingen kan Voddler avsløre at de har avtaler med mange store filmstudioer blant annet Paramount, Disney, Miramax Films og Dreamworks.

Annonse


«Voddler lanserte sin filmtjeneste på det svenske markedet i oktober 2009. Hos Voddler får medlemmene tilbud om gratis, reklamefinansierte filmer så vel som leiefilmer, og vel 90 prosent av Voddlers titler er gratis. Antall Voddler-medlemmer passerte 400 000 i januar, og i løpet av måneden ble det gjennomført mer enn én million filmvisninger. I forkant av lanseringen i Norge i begynnelsen av mars åpnes det nå en invitasjonskø for norske brukere», står det å lese i pressemeldingen.

Ønsker du å teste tjenesten kan du allerede nå registrere deg og håpe du bli invitert til en test. Besøk Voddler.com og trykk «Join Voddler».

Les testen av Voddler hos DinSide.no.

Kilde:
Voddler Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse