Sony_Ericsson_AspenT_Black_2

Annonse


Sony Ericsson med bedre Windows Mobile

I dag annonserte Sony Ericsson sin nyeste profftelefon, kalt Aspen. Fint navn. Det som er interessant her er at det er den første mobilen som kjører Windows Mobile 6.5.3, altså en noe forbedret versjon av eksisterende 6.5.

Mer brukervennlig
Det nye med 6.5.3 er i hovedsak bedre fingervennlighet, takket være større ikoner nederst på skjermen og andre forbedringer, som innebærer at man generelt ikke skal trenge å bruke pekepenn i det hele tatt. Dessuten har OSet nå nativ støtte for kapasitive skjermer.

Selve Aspen er en utpreget businessmobil, som både har trykkskjerm og fullt QWERTY-tastatur. Spesifikasjonene er ikke banebrytende: Skjermen er på 2.4 tommer, kameraet har 3.2 megapiksler, men ellers støtter mobilen selvsagt WLAN, GPS, minnekort og har 3.5 mm-lydutgang. Den er også utstyrt med Sony Ericssons panel-programvare og snarveier til diverse sosiale funksjoner.

Dessuten bygger den på GreenHeart-plattformen, som er mer miljøvennlig, med blant annet resirkulerte materialer.

Mobilen skal slippes i utvalgte markeder i løpet av andre kvartal 2010.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse