Annonse


Se Mac OS på Nokia

Ny uke, ny morsom sak som omhandler den utrolig fleksible N900-telefonen fra Nokia.

Forrige gang var den en entusiast som klarte å få telefonen til å dual boote Maemo og Android-operativsystemene.

Apple på Nokia
Nå er den en finsk programmerer som har klart å installere noe enda mer spennende, nemlig Mac OSX på N900. Det er snakk om versjon 10.3. Mannen påstår selv at det er første gang en smarttelefon klarer å kjøre en fullverdig versjon av et Mac-operativsystem.

Det er bare en hake. OSet er så tregt på N900 at det blir fullstendig ubrukelig. Det tar nesten to timer å starte opp, og når man først er i gang er responsen så treg at det er lite fornuftig å få gjort med det.

Annonse


Dermed blir hacken bare en kuriositet, men vi synes det er nok et bevis på hvor mektig N900 her. Og sånt er jo alltid moro.

Les flere detaljer her.