Jammie Thomas får stadig tilbud om å betale mindre. Men hun nekter fortsatt å godta erstatningssummen.

Annonse


Jammie avslo RIAA-tilbud

Jammie Thomas får stadig tilbud om å betale mindre. Men hun nekter fortsatt å godta erstatningssummen.Tidligere denne uka ble det kjent at den fildelingsdømte alenemoren jammie Thomas fikk redusert sin bot fra 12 millioner kroner til 315 000 kroner.

Går stadig lavere

Nå har platebransjeorganisasjonen RIAA helt overraskende kommet med et tilbud som er langt lavere. I følge p2pnet.net er nå erstatningsbeløpet redusert til 25 000 dollar – om lag 146 000 norske kroner.

Men Jamme nekter å godta dette tilbudet.

– Vet ikke hva det innebærer

– De vil at jeg skal godta dette tilbudet uten å vite hva jeg sier ja til. Tilbudet blir gitt uten noen form for forklaring på hva dfet innebærer. dette vil jeg ikke ha noe av. Skal det inngås forlik, skal det skje på mine premisser, sier Thomas.

Annonse


Det opprinnelige regnestykket til RIAA lød på 467 000 norske kroner for hver av de 24 låtene hun har innrømmet å ha lastet opp og ned via fildelingstjenesten Kazaa. Nå er beløpet redusert til 13 000 kroner pr. låt.

Dette mener Jammie Thomas fortsatt er i overkant, sett i forhold til den reelle skaden hun påstås å ha forvoldt med nedlastingen sin.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse