Nokia mener Apple stjal både den innebygde antennen og muligheten til å bruke stedsdata i applikasjoner fra dem.

Annonse


iPad-hemmeligheter avslørt

Har du lyst kan du plassere seks apps i docken.Dette kommer ikke som noe sjokk, men nå er det bekreftet: ingen multitasking i iPhone OS 3.2. Det er kun Apples forhåndsinstallerte apps som har lov til det.

Dette er nytt

Det er noe av det utviklere som allerede har fått kloa i iPhone SDK 3.2 kan avsløre, men det er også langt mer hyggelige ting å avsløre.

Dette kommer nok som en ganske stor overraskelse da Apple ikke nevnte dette på onsdagen: i 3.2 kan man dele innhold til og fra iPaden ved hjelp av en mappe. Slik forklarer Apple funksjonen:

«Applications with [this key enabled] can share files with the users desktop computer. A connected iPad device shows up on the users desktop and contains subdirectories for all applications that share files. The user can transfer files in and out of this directory».

Annonse


Flere ikoner på docken

I 3.2 er det også mulig å velge hvilket innhold som skal vises på en ekstern skjerm om iPaden er tilkoblet en slik via 30-pin tilkoblingen. Dette vil komme forelesere til gode.

Og for dere som synes det er litt lite med kun fire apps i docken, frykt ikke. Det blir mulig å plassere seks programmer her. Trolig vil det ikke ta lang tid før iPad blir hacket. Dette gir mulighet til multitasking (backgrounder), egne tema og programmer ikke godkjent av Apple.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse