Adobe er svær skuffet over at Apple ikke har integrert støtte for Flash i iPad og peker på at 70 prosent av nettet bruker teknologien til spill og video.

Annonse


Adobe raser mot Apple

Adobe er svær skuffet over at Apple ikke har integrert støtte for Flash i iPad og peker på at 70 prosent av nettet bruker teknologien til spill og video.Adobe fortsetter presset på Apple. Etter at det ble kjent at iPad heller ikke har støtte for Flash går nå selskapet rett i strupen på Apple på sin egen blogg.

– For mange restriksjoner

denne bloggen går Adobe-ansatt Adraian Ludwig til krast angrep på Apples valg om ikke å støtte Flash i iPad.

– Det ser ut som Apple fortsetter å pålegge restriksjoner på sine enheter som begrenser innholdet for både utgivere og forbrukere, mener Ludwig.

– 75 prosent bruker Flash

Ludwig peker på at andre selskaper gir lov til dette: – I motsetning til mange andre ebook-lesere som bruker Epub filformat, vil forbrukeren ikke kunne få tilgang til Epub-innhold med Apples DRM-teknologi til enheter som er laget av andre produsenter.

Annonse


Han minner også om at 70 prosent av alle spillene på nett bruker Flash-teknologi og 75 prosent av alle videoklipp gjør det samme.

Bransjen lurer nå på hva Apple har planer om. Blir det Flash-støtte til slutt eller satser selskapet alt på HTML5? Eller jobber Apple i hemmelighet med sin egen plattform?

kilde:
Adobe Flash Platform Blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse