windows-mobile7

Annonse


Dette er Windows Mobile 7-planene

Mange er spente på Windows Mobile 7, operativsystemet for mobiltelefoner som skal redde ryktet til Microsoft innenfor dette segmentet. 6.5-versjonen er tross alt ikke blitt spesielt positivt mottatt.

Nå skriver Cnet at utviklingen av systemet ser ut til å være mer eller mindre i rute, og vi vil se første glimt av det på mobilkongressen i Barcelona om en måneds tid.

Klart i sommer
I følge kildene til Cnet, som vanligvis er til å stole på, skal operativsystemet finaliseres i løpet av sommeren, og det skal være klart til å installeres på kommende mobiler til høsten.

Det ventes også at utviklere av applikasjoner og spill til Windows Mobile vil få informasjon om programmering for systemet på Mix10-messen, som går av stabelen i mars.

Annonse


Det har lenge vært snakk om at LG og HTC gjør seg klare til å lansere Windows Mobile 7-baserte telefoner mot slutten av året, så det er godt å høre at vi mest sannsynlig vil se mer av OSet om ikke så fryktelig lenge.

Egen telefon også på vei
Kildene til Cnet bekrefter også at en Microsoft-telefonen, som det har versert rykter om lenge, skal komme i løpet av året, og vil kunne koble seg til Zune-tjenestene. Vi er spent.

Kilde:
Cnet

Annonse