Dette er nok det nærmeste noen har kommet en fullkommen iTablet-illustrasjon. Det eneste som mangler er hjem-skjermen.

Annonse


Er dette det endelige beviset?

Tolker vi denne eposten rett blir kanskje navnet iTablet. Sikkert er det ihvertfall at Apple nå skal lansere en tablet.
(Ill.: Engadeget)
I morgen 19:00 braker det løs. Da får vi vite alt om Apples tablet.

Er det Apple iTablet?

Nå er det ikke akkurat så mye tvil om dette lenger, om det er en tablet altså (eller er det Duke Nukem Forever?). Ryktene har svevd i mange måneder om ikke år og det har kommet mange mer eller mindre konkrete bevis på at Apple har noe stort på gang med et produkt med en 10″ skjerm.

Det har lenge blitt spekulert i navnet. «iPad» og «iSlate» er navn som har dukket opp mye i det siste, men det mest naturlige navnet har det vært stille rundt. Til nå.

Dukket opp i epost

«iTablet» er nemlig navnet som nå har dukket opp i en epost fra en Apple-ansatt. Ifølge Engadget er kilden troverdig og filnavnet på epost-vedlegget er: apple-itablet-event-invites-arrive-0.jpg.

Annonse


Dette er selvsagt ingen garanti om at navnet faktisk blir iTablet. Personen kan jo ha brukt det kun som en beskrivelse.

«iTablet»-navnet opptatt

Og Apple bryr seg nok svært lite at noen eier dette varemerket allerede, for det er det nemlig noen som gjør.

Det er Amtek som eier navnet iTablet. Det samme skjedde i 2007 når Apple lanserte iPhone, det navnet var nemlig eid av Cisco og vi vet jo hvem som endte med å bruke dette produktnavnet til slutt.

Oppdatert: Det viser seg at filnavnet er det samme Pocket-lint har brukt tidligere. Dermed er det lite trolig at Apple har røpet navnet.

Det er ikke bare bildeillustrasjoner som dukker opp i forkant av lanseringen. Nå også noen laget en reklamefilm slik de tror Apple kommer til å lansere tableten på onsdag:

Kilde:
Engadget

Annonse