500x_htc-android

Annonse


Endelig HD2 med Android?

Det finnes riktignok Android-mobiler med kraftige 1GHz Snapdragon-prosessorer allerede – Googles Nexus One og den kommende Sony Ericsson X10 er blant disse, men alle venter på når HTC kommer med sitt heftige bidrag.

For det finnes vel knapt en mobiltelefonentusiast som ikke ønsker seg den lekre og kraftige HD2, som ble lansert med Windows Mobile 6.5 før jul, i Android-versjon.

Android-råtass
Nå ser det ut som om ønsketenkningen kan stemme. Det har nemlig i dag dukket opp uklare bilder av noe som visstnok heter HTC Supersonic. Dette er altså ikke en HD2-kopi, men en ganske lignende telefon med tilsvarende 4.3 tommers skjerm, og ellers et elegant, slankt utseende. Supersonic skal også ha et 5 megapiksel-kamera, og det snakkes også om støtte for WiMAX. Ikke så relevant for oss i Norge altså, men ryktene stammer fra USA.

500x_htc-android

Annonse


Supersonic kjører visstnok Android 2.1, og har naturligvis Sense-grensesnittet oppå. Sense-skallet er jo stort sett grunnen til at såpass mange velger HTCs mobiler, og kombinasjonen av den lekre maskinvaren, Android og Sense virker ganske uslåelig. Vi håper på mer detaljer snart.

Kilde:
Gizmodo