DoubleTwist gjør det lett å organisere filene sine med et grensesnitt som ligner mye på Apple iTunes, et program mange er kjent med fra før.

Annonse


Nå løsner det for DVD- Jon

DVD-Jons program doubleTwist blir nå å finne på Android-plattformen.

Har fått stor-kontrakt

Dette er store nyheter for nordmannen som til nå kun har publisert applikasjonen på sin egen nettside. Nå blir det andre boller for nordmannen har spikret seg en stor avtale med T-Mobile.

Applikasjonen Jon Lech Johansen har laget gjør det allerede nå mulig å overføre filer til Android, Palm Pre, Blackberry og iPod, men nå er det altså offisiell støtte for Android-plattformen med T-Mobiles velsignelse.

Prøv selv

En av de første mobilene med programmet blir T-Mobiles myTouch 3G som får programmet i forbindelse med Android 2.1-oppdateringen. Fra før av har Johansen en avtale med Amazon MP3. Les mer om dette her. T-Mobile-utgaven av DoubleTwist får dog ikke støtte for Amazon MP3.

Annonse


Du kan selve teste programmet ved å laste det ned her (versjon 2.6 støtter XP, Vista, Windows 7 og Mac.

Verdenskjent

Jon Lech Johansen (23) ble kjent over hele verden da han som 15-åring bidro til å bryte kopisperren på DVD-filmer med programmet DeCSS.

Dette førte til at Johansen ble tiltalt og stilt for Oslo Tingrett, men ble endelig frikjent på alle punkter i 2003. Påtalemyndigheten valgte ikke å anke saken.

Nålestikk mot Apple

Siden har Johansen vært involvert i en lang rekke prosjekter – alle sammen med det til felles at de bidrar til å sabotere (på lovlig vis) ulike typer kopisperrer innen film og musikk.

De siste årene har han bodd i USA, der han sammen med partneren Monique Farantzos driver selskapet DoubleTwist.

Selskapet har markert seg sterkt i media, blant annet ved å reklamere for DoubleTwist på Apple-veggen i San Francisco.

Kilder:
Electronista
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse