Annonse


– iTablet blir ikke så dyr

Nettstedet 9to5mac har nylig snakket med en rekke kilder i bokbransjen, som hadde et par ting å avsløre i forkant av den store annonseringen av Apples myteomspunne tablet, som man antar vil skje førstkommende onsdag.

Kildene hadde naturligvis mest å si i forhold til tabletens støtte for e-bøker, som ventes å være en betydelig del av produktets funksjonalitet.

Rimelig pris
Det kanskje mest interessante som påpekes er at den såkalte iSlate vil koste et godt stykke under 1000 dollar, som flere andre nylig har rapportert. Den virkelige prisen skal ikke være i nærheten av å være så høy. Det er jo hyggelige nyheter.

Når det gjelder e-bøker forventer Apple imidlertid at de ikke vil ha noe særlig utvalg tilgjengelig før midten av 2010, men kommer til å ha eksempler på denne type innhold på pressekonferansen på onsdag.

Annonse


Bokbransje-kildene nevner også at tableten vil ha en skjerm på 10 tommer, og at maskinen skal være mindre enn Amazons Kindle DX, men med en tilsvarende vekt.

Mye innhold
Når det gjelder avtaler med bokutgivere skal Apple ha vært veldig aggressive de siste månedene, og spesielt de siste ukene, og jobbet hardt for å sikre seg innhold fra flest mulig.

Det høres lovende ut. Vi er spent på hva som faktisk vil bli vist frem på onsdag.

Kilde:
9to5mac.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse