Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Mange tror Windows Mobile blir mer og mer likt tankegangen bak Zune med fokus på enkle menyer og multitouch. Microsoft har enn så lenge ikke sagt stort. (Ill.: Engadget)

WinMo 7 lansering avslørt?

Her må man smøre seg med tålmodighet.

Mange tror Windows Mobile blir mer og mer likt tankegangen bak Zune med fokus på enkle menyer og multitouch. Microsoft har enn så lenge ikke sagt stort.
(Ill.: Engadget)
At Microsoft henger etter de andre mobil-OSene har til og med MS-sjef Steve Ballmer erkjent da han uttalte at han ønsket det var sjuern og ikke 6.5 som ble lansert tidligere i år.

– Kommer i september

Nå ser det ut til å nærme seg, men Windows Mobile 7 (Eller Windows Seven som kanskje navnet blir) er fortsatt mange, mange måneder unna, nærmere bestemt litt over åtte måneder.

DigiTimes rykter nå at WM7 blir tilgjengelig for produsentene i september i år. Dette betyr at mannen i gata kanskje får sin WM7-mobil en gang i fjerde og siste kvartal 2010 eller tidlig 2011.

Ikke bakoverkompabilitet?

September-måned stemmer overrens med tidligere rykter angående LG og deres kommende WM7-mobil.

Det er ventet at Windows Mobile 7 får en svært etterlengtet ansiktsløftning sammen med Zune, Silverlight og Xbox Live-integrasjon. Det er usikkert hvordan kompatibiliteten til WinMo 7 blir med gamle apps. Det er nemlig ryktet at gamle 6.x-apps ikke vil fungere i sjuern.

Kilde:
DigiTimes

Stikkord: windows mobile