Vil du havne på et slik videoskjerm i USAs største by? Nå har du sjansen gjennom nettet.

Annonse


Få trynet ditt på Times Square

Har du noen gang drømt om å smile til tusenvis av amerikanere fra sjefsplassen på New Yorks paradeplass Times Square.

Opp på veggen
Nå byr sjansen seg, også for ikke-kjendiser. Filmselskapet Dreamworks har nemlig bestemt seg for å markedsføre den kommende filmen «She’s Out Of My League» med en nett-avstemning om hvem som skal ligge på en av videoreklamene på en av bygningene rundt New Yorks paradeplass.

Filmen, som er en romantisk komedie og har premiere i USA 12. mars og i Norge 9. april, handler om en fyr med manglende selvtillit overfor det annet kjønn. Han opplever overraskende nok at verdens flotteste kvinne faktisk vil ha ham, og så er forviklingene i gang…

20 så langt
Avstemningen foregår slik at du kan melde inn hvem som helst, inklusive deg selv. Så er det opptil de andre registrerte brukerne å stemme deg eller andre fram til gatereklamen.

Annonse


Det har allerede kommet inn 20 navn, og flere av dem er ledsaget av vittige kommentarer.

– Jeg er unik!
– Hvem ønsker å være gjennomsnittlig? Moren min sier i hvert fall at jeg er unik! skirver signaturen Joseph S.

– Vår glad du er en femmer. Det er fire klasser under oss, og alle kan date deg! skriver en ung kvinne som kaller seg Sarah B.

Den perfekte kvinne
-Perfeksjon. Du er det høyeste et menneske kan nå både når det gjelder intellekt, kropp og sjel, og du har også blitt stemt inn som den som har flottest hår. Bare så synd at du er FOR perfekt, slik at du er helt uoppnåelig. Forbered deg på et liv i ensomhet, skriver den som har nominert inn en dame med navn Melanie H.

Dette burde åpne for mye moro for New Yorkere i ukene fram til premièren.

Bare fior amerikanere
Avstemningen er koblet mot anbefalingstjenesten digg.com, slik at alle som har digg-konto (også nordmenn) kan gi si stemme.

Om du vil bli nominert, bør du kjenne en amerikaner eller en nordmann som bor i USA. Det er nemlig bare folk med amerikansk nettforbindelse (IP-adresse) som kan foreslå kandidater.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse