appletablet

Annonse


– iTablet kommer først til sommeren

Apples sagnomsuste tablet-PC (iTablet7Ipad/iSlate) kommer ikke før i juni. Og når den kommer, blir den bare solgt i USA.

Batterilevetiden
Det er i korte trekk hva de siste spekulasjonene i Apple Insider og 9 to 5 Mac går ut på.

I følge Apple Insider er det problemer med leveranse av batterier som gir tilstrekkelig lang levetid på én opplading som har ført til at Apple nå utsetter lanseringen til juni.

Streik

En annen årsak kan være at arbeiderne ved Wintek-fabrikken på Taiwan, som leverer skjermer til Apple, nå er i streik.

Annonse


Nettstedet holder det fortsatt som sannsynlig at Steve Jobs vil presentere tablet-maskinen onsdag neste uke, men mener at den ikke vil komme i salg før ved St. Hans-tider.

Til Norge først til jul?

Og da er det slett ikke sikkert at dingsen vil være mulig å kjøpe i Norge. For i følge 9 to 5 Mac tyder alt på at tablet-en bare skal selges i USA, slik tilfellet var med iPhone i begynnelsen.

Dermed ser det ut til at teknologi-kåte nordmenn som alltid skal ha det siste vil måtte piratimportere og hacke, akkurat som i iPhones barndom.

Ingen Europa-pressekonferanse

Nettstedet bygger dette på at det ikke er tillyst noen pressekonferanse parallelt i Europa, slik tilfellet alltid er ved Apple-lanseringer som gjelder hele verden.

Dermed tror nettstedet at Apple vil vente noen måneder med å lansere i Europa. Om dette betyr en utsettelse regnet fra neste onsdag eller fra juni, er uvisst.

Det eneste sikre er at ingen vet med sikkerhet hva som blir presentert i San Francisco neste onsdag, og om og når det sagnomsuste og rykteomspunnet produktet kommer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse