Dette skal være det første skjermbildet av iPhone OS 4.0 som kanskje lanseres førstkommende onsdag.

Annonse


– iPhone OS 4.0 får multitasking

Dette skal være det første skjermbildet av iPhone OS 4.0 som kanskje lanseres førstkommende onsdag.BoyGenius skal ha fått mye informasjon om Apples storoppdatering. Nettstedet anser kilden som troverdig.

– Nå kommer multitasking

Informasjonen om OSet skal nettsiden ha fått av en Apple-kontakt, og det er mange nyheter. Alle deler av OSet får nå støtte for multitouch. Ikke så sjokkerende dette med tanke på en kommende tablet.

Og ja, nå kommer det multitasking. Før har entusiaster måttet jailbreake telefonen for å få til dette. Faktisk oppgir kilden at det vil være flere måter å kjøre applikasjoner i bakgrunnen på.

Ny hjem-skjerm?

Det ryktes at grensesnittet skal få en overhaling blant annet med enklere navigering i OSet. Akkurat hva dette innebærer er fortsatt uklart, men det kan tenkes det kommer en ny hjem-skjerm. Det er tidligere ryktet at det skal bli mulig å plassere kontakter rett på hjem-skjermen.

Annonse


Oppdateringen skal ifølge kilden kun gjøres tilgjengelig for 3G og 3GS. Ifølge kilden vil oppdateringen være såpass imponerende at den vil putte iPhone i ledelsen igjen fordi OSet nå har alle funksjoner.

– Bedre synkronisering

Det skal også være en ny sync-funksjon implementert i versjon 4. Blant annet nevnes det kalender og kontaktsynkronisering.

Om de nye funksjonene er riktige er det faktisk en sjans for at vi vil se en ny iPhone neste uke. Dette var utenkelig bare for ett par dager siden da det meste av den lekkede informasjonen har omhandlet Apples angivelige tablet.

Kilde:
Boy Genius Reports

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse