windows-mobile-60-product-guide

Annonse


– WinMo 7 støtter ikke gamle apps

windows-mobile-60-product-guideMobilverdenen er spent på Windows Mobile 7, det er det ingen tvil om. Dagens 6.5-versjon er tross alt ansett for å være ganske utdatert, i alle fall hva grensesnittet angår. Svært lite er imidlertid kjent om hva som faktisk kommer i WinMo 7, og når det i det hele tatt kommer.

Eldar Murtazin, redaktøren av det anerkjente nettstedet Mobile-review, og mannen som har temmelig god oversikt når det gjelder hva som rører seg i mobilverdenen, hevder at han har fått muligheten til å teste en svært tidlig versjon av WinMo 7.

Nytt utseende
I følge Murtazin føles det nye operativsystemet helt annerledes enn de forrige versjonene av Windows Mobile, og kan beskrives som en kopi av Android 3.x og iPhone-OSet. Betyr det at mannen også har testet Android 3.1/3.2, som vi ikke en gang har hørt om?

Uansett skal det nye designet være en stor oppgradering for eksisterende WinMo-brukere, og Murtazin sammenligner det også delvis med Zune HD – som visstnok har et enklere grensesnitt.

Annonse


Lite støtte
Problemet med den nye versjonen er imidlertid visstnok av ingen applikasjoner skrevet for tidligere versjoner av OSet fungerer på versjon 7. Noe som mest sannsynlig betyr at kjernen i det nye systemet er helt nytt – forhåpentligvis betyr det bedre stabilitet og ytelse, men på bekostning av bakoverkompatibilitet.

Det sies at Microsoft kommer til å vise frem det nye OSet på neste måneds mobilkongress i Barcelona. Vi får forhåpentligvis da se hvorvidt Eldar Murtazins inntrykk stemmer med virkeligheten.

Kilde:
WMPoweruser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse