Vi vet ikke om det er slik den ser ut, men Apples advokat påstår i hvert fall at den er mer enn et fantasifoster...

Annonse


Apple-advokat bekrefter iTablet

Silicon Valley-bloggen Valleywag utlyste onsdag denne uka en dusør på opptil 100 000 dollar til den som kan levere bevis for at Apples påståtte tablet (iTablet/iSlate/iPad) faktisk eksisterer.

562 0000 kroner for prøveeksemplar
Dersom du kan framskaffe et eksemplar og la redaksjonen leke med den i en time kan du innkassere førsteprisen på 100 000 dollar (om lag 562 000 norske kroner).

Dersom du har et bilde der Steve Jobs holder dingsen innkasserer du 50 000 dollar (om lag 281 000 kroner). Kan du legge fram en video som viser dingsen i aksjon får du 20 000 dollar (om lag 113 000 kroner), og har du stillbilder er gevinsten 10 000 dollar (om lag 56 200 kroner).

– Ikke morsomt
Dusør-utlysningen er opplagt humoristisk ment. Men Apples advokat Michael C. Spillner synes visst ikke det.

Annonse


Han har sendt et brev til Valleywag der han sier følgende:

Jeg skriver på vegne av Apple angående meldinger på nettstedene Gawker.com og Valleywag.com om at Gawker.com vil utbetale en økonomisk belønning til den som sender foto, video eller et eksemplar av et ikke annonsert og strengt konfidensielt Apple-produkt..

Får førsteprisen
Det advokaten muligens ikke skjønner, er at han med denne formuleringen faktisk bekrefter at tablet-en eksisterer. Dermed har Valleywag bestemt at Spillner skal få førsteprisen.

Men siden Spillner verken kan skuilte med bilder, video eller selve produktet, får han ingen penger.

Han får likevel en trøstepremie, bestående av en DVD med filmen «Legally Blonde 2», et 25 dollar Zune Marketplace gavekort og det Valleywag kaller «et fantastisk sett med kjøkkenkniver».

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse