junvhntdjcews3b

Annonse


– Ikke trygt å kjøpe iMac

Slik kan du ordne opp i skjermproblemet, ihvertfall i noen timer til det kommer tilbake.
(Ill.: TechCrunch)
Tråden «New iMac 27inch screen flickering/tearing/shutoff» på Apples supportforum har over 400 000 visninger og 2863 svar. Likevel har ikke Apple gjort noe for å ordne opp.

– iMac blir veldig varm

At den nye iMac-modellen med 27″ skjerm har tekniske problemer er det ingen som tviler på lenger, helt sikkert ikke Apple heller. Likevel har ikke selskapet noen løsning på problemet som ifølge mange innlegg på Apples forum trolig skyldes overoppheting. Heller ikke Apples-firmware-oppdatering i desember ser ikke ut til å ordne opp i problemene. Kanskje ikke så rart da problemet mest sannsynlig skyldes overoppheting.

«Hold hånden din bak iMacen mens skjermproblemet er tilstede og du vil merke at den er varm. Veldig varm. Nesten så varm at man brenner seg», skriver TechCrunch.

To løsninger

Nå har TechCrunch funnet en løsning, men den kan sies å kun være midlertidig. Ifølge MG Siegler hos teknobloggen kan problemet løses på to måter. Den ene måten er en god gammel omstart av maskinen.

Annonse


Dette er selvsagt langt fra optimalt da alt arbeid må lagres. Den andre metoden er noe bedre og krever ikke omstart.

Hjelper dette?

Gå inn på innstillingene til Expose & Spaces og finne Active Screen Corners-innstillingene. Derfra velger du innstillingen Put Display to Sleep. Dette gjør at skjermen går i dvale i noen sekunder. Når den kommer ut igjen fra dvale skal skjermproblemet være fikset i noen timer.

Enn så lenge er dette eneste løsningen for mange med iMac-problemer. Teknobloggen Gizmodo er så lei av problemet at de hver onsdag skal kjøre en artikkel om problemet til Apple ordner opp. Apple får også kritikk på eget supportforum for problemer med iPod Classic det heller ikke er mulig å rette opp i på en enkel måte.

I gårsdagens artikkel var det klar tale: «Kan du trygt kjøpe en iMac nå? I ett ord: nei.»

Er du en eier av en 27″ iMac og har den problemer med skjermen?

Kilde:
TechCrunch
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse