Det er liten tvil om at Google satser tungt på utvidelser, og det til en nettleser som ikke engang er lansert i endelig versjon.

Annonse


Chrome like kraftig som Firefox

μTorrents betal-versjon er nå ute som alfaversjon. Men bare for inviterte.
(Ill.: µTorrent.com)
Har du ikke tatt steget fra Firefox til Chrome grunnet mangelen på utvidelser? Den tiden er forbi.

Chrome har også utvidelser

Det er fortsatt kun beta-utgaven av Chrome (versjon 4.0, last ned her) som har støtte for utvidelser, men frykt ikke, dette er ingen halvstabil alpha-versjon. Undertegnende har brukt Chrome 4 med utvidelser på to maskiner i flere uker uten et eneste problem.

Dessuten er utvidelsene som regel proffe og det er mange av dem. Siden Chrome fortsatt er i beta skulle man tro det var mangel på kvalitet og utvalg, men dette stemmer ikke. Man finner alt fra ad-blokkere til utvidelser som gjøre Facebook penere.

Her er de beste

Det er svært mange utvidelser som sjekker epost for deg. Blant annet Google Mail Checker Plus som støtter flere Google-kontoer samtidig. Eventuelt bare Google Mail Checker om du ikke har mange kontoer.

Annonse


Bruker du kalenderen ofte er Google Calendar Popout genial. Den er laget av Google og minner deg på din neste avtale rett i nettleseren.

Sjekk også ut Better Gmail for å gjøre Google nett-epost enda bedre ved blant annet å fjerne chat, reklame og annet du ikke trenger.

Det finnes til og med en Facebook-utvidelse som gir deg Facebook i et lite pop-up-vindu i Chrome. Denne heter Facebook for Google Chrome.

Er du en hyppig nedlaster kan du fjernstyre torrent-nedlastinger med uTorrent Web UI eller denne utvidelsen til Chrome.

Alle extensions til Chrome finner du her. De mest populære finner du her.

Kilde:
Lifehacker

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse