Den kommer neppe til å se slik ut, og ingen vet om den har OLED-pekeskjerm. Men det siste er sannsynlig, siden lagrene nå er tomme.

Annonse


Apple skaper tablet-mangel

Den kommer neppe til å se slik ut, og ingen vet om den har OLED-pekeskjerm. Men det siste er sannsynlig, siden lagrene nå er tomme.Verdens mange tablet-produsenter fortviler. For svaret de får når de bestiller en pall eller tre med ti tommers OLED-skjermer er: Utsolgt!

Tomme lagre
– Vi holdt på å lage et produkt for en kunde, og vi trengte 10-tommers skjermer. Men nå har vi prøvd i månedsvis, og ingen av våre asiatiske leverandører kan skaffe dem, sier en anonym representant for et PC-selskap til nettstedet TG Daily.

Forklaringen på utsolgt-situasjonen var den samme over alt: Apple har kjøpt alle sammen.

Store forventninger?
Det er vel kjent at Apple er på vei med sin iSlate/iTablet/iPad-fjøl, og etter å alt å dømme skal vise den fram i slutten av denne måneden med salgsstart i begynnelsen mars.

Annonse


Utsolgt-meldingen, som ikke er bekreftet av noen av leverandørene så langt, kan tyde på at Apple har svært store forhåpninger til salget av den nye dingsen sin.

Fjøl til begjær
Prisen er foreløpig ikke kjent, men mange har ment at «fjøla» kommer til å koste rundt 6000 kroner. Altså like mye som en godt utstyrt bærbar Windows-PC.

Apple har ikke bekreftet at de kommer med et surfebrett, og det er ikke en gang klart om den er utstyrt med OLED-pekeskjerm. Mange troverdige og vanligvis godt informerte kilder har likevel lenge vært skråsikre på at «iSlate» (som er det siste navnet) kommer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse