Boxee er et enkelt og gratis mediasenter som nå kan testes av alle.

Annonse


Nå kan du teste Boxee

Mediasenterprogramvaren Boxee er nå i åpen beta.

Endelig i åpen beta

Boxee er et mediasenter bygget på koden til Xbox Media Center. Det er kjapt og har et intuitivt og lettfattelig brukergrensesnitt. Boxee har også en rikholdig app-katalog med blant annet YouTube og Digg forhåndsinstallert.

Boxee annonserte Boxee Box på CES 2010. Dette er et lite mediacenter med Nvidia Tegra 2-chip som sørger for flytende avspilling av HD-innhold. Tegra 2-chippen T20 har en to-kjerners ARM Cortex A9 CPU med en ekstra grafikkchip. Box har også innebygget 802.11N WiFi.

Blir trolig billig

Boxee Box har definitivt et spesielt design og kan være litt vanskelig å plassere i stereobenken, men den tar heldigvis ikke så stor plass.

Annonse


Boxee Box er utviklet av D-Link, et selskap som er kjent for WiFi-utstyr og annen nettverskmaskinvare. Boxee Box er på markedet i andre halvdel 2010 og vil koste rundt 200 dollar (1100 kroner). Altså rundt samme pris som WD TV Live som går for 1000 kroner i norske nettbutikker.

Noen spesifikasjoner: HDMI, optisk-lydinngang, RCA Stereo-lydinngang, WiFi (802.11n), Ethernet, 2 USB Porter, SD-kortleser, RF fjernkotrnoll og QWERTY tastatur.

Last ned Boxee til Windows, Ubuntu, Apple TV eller MacOS X.

Boxee Box støtter følgende formater:

Video:
Adobe Flash 10.1, H.264 (MKV, MOV), VC-1, WMV, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, Xvid, Divx, PCM/LPCM, VOB.

Lyd:
MP3, WMA, WAV, AIFF, FLAC, AAC, DTS, Dolby Digital, Ogg Vorbis.

Bilder:
JPEG, TIFF, BMP, PNG.

Boxee-Box-by-D-Link-back

Slik er Boxee:

Boxee Beta from boxee on Vimeo.

Slik er Boxee Box:

Kilder:
Cnet
Boxee

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse