palm-plus

Annonse


Palm oppdaterer Pre

Palms Pre-telefoner har kanskje blitt overskygget av mer suksessfulle lanseringer fra Apple eller Android-baserte mobiler, men de representerer likevel en vellykket tilbakekomst for det inntil nylig noe glemte selskapet.

Det har hittil vært to telefoner tilgjengelige i serien, den originale Pre, og den enklere Pixi.

Kraftigere
Nå oppdateres utvalget med to forbedrede versjoner av disse. Storebroren Pre vil nå hete Pre Plus, og er en hakket kraftigere mobil enn forgjengeren. Palm har fjernet navigasjonsknappen, doblet mengden RAM og økt lagringsplassen til 16 GB. Det som er interessant er at baksiden støtter nå berøringslading gjennom Touchstone-teknologien.

Pixi har også blitt oppgradert. Den heter også Pixi Plus, og får nå etterlengtet støtte for WLAN. Samtidig støttes også induksjonslading.

Annonse


palm-plus

Begge telefonene slippes i USA den 25. januar. Palm påpekte imidlertid på CES at Europa er et stadig viktigere marked for dem, så vi håper på ordentlig norgeslansering i denne omgang.

Ny programvare
I samme slengen annonserte Palm en ny versjon av WebOS-operativsystemet, som vil bringe videoopptak og beta-støtte for Flash 10 til Pre. Ikke nok med det, selskapet satser nå på spill i stor skala, og har inngått partnerskap med EA om å levere titler som Sims 3, Need for Speed og en rekke andre.

Kilde:
Palm

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse