Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Psystar har startet salg av t-skjorter og nye maskined med Linux kommer snart. Selskapet ber også om donasjoner etter at de tapte rettsaken mot Apple. (Ill.: Psystar)

Nå går Psystar for Linux

Gir opp kampen mot Apple.

Psystar har startet salg av t-skjorter og nye maskined med Linux kommer snart. Selskapet ber også om donasjoner etter at de tapte rettsaken mot Apple.
(Ill.: Psystar)
Psystar prøvde å tjene penger på å selge egne maskiner med Apples OS Mac OS X. Det satte retten en stopper for. Derfor prøver de seg nå på Linux.

Starter Linux-butikk

Selskapet melder på sin nettside at alle deres tidligere PC-modeller nå er borte. I løpet av de kommende dagene skal selskapet tilby maskiner med Linux. Kunden skal selv ha mulighet til å velge hvilket Linux-OS de vil ha på maskinen sin.

Hvem som helst kan installere Linux på sin maskin, så om dette blir en suksess gjenstår å se. Det er tross alt litt mer tidkrevenede å installere MacOS på ikke-Apple-maskinvare.

Stopper salget av Rebel EFI

Ikke bare har selskapet som nekter å gi opp stoppet salget av MacOS, de har også stoppet salget av Rebel EFI, en usb-minnepinne som skulle gjøre det enkelt å installere MacOS på en hvilken som helst PC.

Grunnen til at selskapet har stoppet salget midlertidig er at de er usikre på om de fortsatt har lov å selge produktet etter at de tapte rettsaken. Mest sannsynlig har de ikke lov. Psystar ber også om donasjoner på sin netbutikk.

Kilde:
OSNews

Stikkord: Apple, psystar