islate.com var først registrert til Apple, men senere har et selskap som holder orden på domener tatt hånd om domenet.

Annonse


Apples tablet-navn avslørt?

Apple har registeret domenet iSlate.com. Det setter fart på ryktene.

Apple eide islate.com

Allerede i 2007 registrerte Apple iSlate.com ifølge MacRumors, men har senere latt Mark Monitor ta hånd om domenet. Mark Monitor er et selskap som holder på domener for sine kunder av juridiske årsaker, blant annet for at domenet ikke skal bli snappet opp av konkurrerende selskap

Også islate.com, islate.jp (Japan), islate.cn (Kina), islate.info, islate.biz og islate.co.uk er registrert til Mark Monitor.

– Måtte utsette lansering

DigiTimes skal sitte på informasjon om hvem som har fått avtalen med å produsere komponentene til Apples mye omtalte tablet. Ifølge nettsiden er det Innolux (en del av Foxconn Group) som har fått jobbe med å produsere 10″ paneler til Apple.

Annonse


Wintek skal også ha fått kontrakt om å være panel-produsent nummer to. Ifølge DigiTimes’ kilder skal Apple ha måttet utsette lanseringen til første kvartal 2010. Grunnen skal være for å styrke glasset som beskytter panelet på tableten.

Ifølge DigiTimes annonseres tableten i januar 2010 og masseproduksjon skal starte i mars eller april samme år.

Kilder:
DigiTimes
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse