Steve Jobs vil alltid bli husket som mannen som forandret IT-verdenen.

Annonse


Falsk Steve Jobs rir igjen

Redaktøren av det kjente finasmagasinet Forbes, Seve Lyons, har en merkelig hobby.

Kult-status
På fritiden opptrer han nemlig som The Fake Steve Jobs (den falske Steve Jobs) på bloggen fakesteve.net.

Bloggen har raskt fått kult-status, og blant de ivrigste leserne er Steve Jobs selv. Også hans gamle rival Bill Gates skal være en ivrig leser av bloggen.

Nytt stunt
Nå har Lyons begått et nytt stunt. I likhet med flertallet av USAs iPhone-brukere er han sterkt misfornøyd med telegiganten AT&Ts 3G-nett.

Annonse


At&T har monopol på å selge iPhone i USA. Samtidig er selskapets 3G-nett sterkt overbelastet – nettopp på grunn av den intensive nettbruken til iPhone-eierne.

«Operasjon kvelertak»
Lyons har startet noe han kaller Operation Chokehold (Operasjon kvelertak), der han oppfordrer iPhone-eiere til å kjøre på med dataintensive gjøremål slik at AT&T-nettet går helt ned.

Gjennom dette håper Lyons å synliggjøre problemet, og åpne øynene på AT&T-sjefene slik at de treffer tiltak for å forbedre situasjonen.

Frykter søksmål
Lyons, som den respektable samfunnsborgeren han er, frykter nå for at AT&T skal saksøke ham, eller til og med politianmelde ham.

Han mener likevel at det ikke kan være ulovlig eller umoralsk å oppfordre mobilbrukere til å bruke nettet maksimalt. Det tjener jo AT&T bare penger på…

Kilde:
The Inquirer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse