Bing blir stadig mer populært som søkemotor på PC. Nå er iPhone-versjonen her, men dessverre ikke for andre enn amerikanere.

Annonse


Nå er Bing for iPhone her

Bing blir stadig mer populært som søkemotor på PC. Nå er iPhone-versjonen her, men dessverre ikke for andre enn amerikanere.
(Ill.: Microsoft)
Alle som har en iPhone eller iPod Touch har Google som valg i Safari. Google har også en egen applikasjon for Apples superpopulære telefon og mediespiller.

Ga seg for overmakten
Selv om Microsoft har hatt store ambisjoner med sin iPod-konkurrent Zune, har de nå altså måttet gi seg for overmakten.

Googles dominans på Apples mobilfront har åpenbart irritert Microsoft, for nå lanserer de sin egen søkemotor Bing som iPhone-app.

I likhet med Google-applikasjonen «Google Mobile App» er Bing-programmet gratis.

Annonse


Nyttig videosøk
Bing for PC er spesielt nyttig for de som søker etter videoer. Også i iPhone-versjonen kan man gjøre dette, i motsetning til på Googles søkeapplikasjon.

Det er også andre forskjeller. Mens Google-applikasjonen inneholder de fleste Google-tjenestene som Gmail, YouTube, Google Maps og Google Translate, legger Bing mer vekt på selve søkefunksjonaliteten.

Også Bing kan bruke GPS-navigasjon, og har en nyttig «spør om veien»-funskjon som gir deg instruker gate for gate og veikryss for veikryss.

Nei til nordmenn
Dessuten er Bing mye penere å se på…

Men nå kommer den dårlige nyheten: Bing er foreløpig ikke tilgjengelig for oss nordmenn. Når vi prøver å laste den ned, får vi beskjeden «kan ikke kjøpes». Det er jo forsåvidt sant, siden applikasjonen jo er gratis.

Men vi får den ikke gratis heller, later det til.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse