Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Bing blir stadig mer populært som søkemotor på PC. Nå er iPhone-versjonen her, men dessverre ikke for andre enn amerikanere. (Ill.: Microsoft)

Nå er Bing for iPhone her

SÅ viktig er det å gi Google konkurranse.

Bing blir stadig mer populært som søkemotor på PC. Nå er iPhone-versjonen her, men dessverre ikke for andre enn amerikanere.
(Ill.: Microsoft)
Alle som har en iPhone eller iPod Touch har Google som valg i Safari. Google har også en egen applikasjon for Apples superpopulære telefon og mediespiller.

Ga seg for overmakten
Selv om Microsoft har hatt store ambisjoner med sin iPod-konkurrent Zune, har de nå altså måttet gi seg for overmakten.

Googles dominans på Apples mobilfront har åpenbart irritert Microsoft, for nå lanserer de sin egen søkemotor Bing som iPhone-app.

I likhet med Google-applikasjonen «Google Mobile App» er Bing-programmet gratis.

Nyttig videosøk
Bing for PC er spesielt nyttig for de som søker etter videoer. Også i iPhone-versjonen kan man gjøre dette, i motsetning til på Googles søkeapplikasjon.

Det er også andre forskjeller. Mens Google-applikasjonen inneholder de fleste Google-tjenestene som Gmail, YouTube, Google Maps og Google Translate, legger Bing mer vekt på selve søkefunksjonaliteten.

Også Bing kan bruke GPS-navigasjon, og har en nyttig «spør om veien»-funskjon som gir deg instruker gate for gate og veikryss for veikryss.

Nei til nordmenn
Dessuten er Bing mye penere å se på…

Men nå kommer den dårlige nyheten: Bing er foreløpig ikke tilgjengelig for oss nordmenn. Når vi prøver å laste den ned, får vi beskjeden «kan ikke kjøpes». Det er jo forsåvidt sant, siden applikasjonen jo er gratis.

Men vi får den ikke gratis heller, later det til.

Stikkord: bing, iphone