Ballmer har et spennende OS i Windows 8 som ser ut til å skalere bra, men kommer det for sent til å ta igjen iOS og Android? Det er det alle nå lurer på.

Annonse


Microsoft: – Vi prøver å ta igjen Apple

Ballmer har et spennende OS i Windows 8 som ser ut til å skalere bra, men kommer det for sent til å ta igjen iOS og Android? Det er det alle nå lurer på.Windows Mobile 7-mobiler kommer neste år, men ikke ikke akkurat i januar.

Sjuern kommer sent 2010

Synes du ikke Windows Mobile 6.5 er noe særlig må du smøre deg med tålmodighet. Mobiler med Microsofts neste mobil-OS kommer nemlig ikke før sent neste år.

Det kan Microsofts Phil Moore bekrefte i et intervju med Mobile News, men så er det store spørsmålet om 6.5 kan stoppe etterspørselen etter versjon 7.0 til den er klar?

Innrømmer at de har sovet i timen

Moore innrømmer at selskapet hans henger etter iPhone og prøver å ta igjen Apple:

Annonse


– Vi prøver fortsatt å ta dem igjen. Når Apple entret markedet for et par år siden, kastet de bort regelboken og redefinerte den. Vi har dessverre ikke den luksusen. Det er sant, Apple tok oss i å sove i timen. De lanserte noe som var veldig ikonisk, nytt og med et veldig bra brukergrensesnitt.

I september kunne ITavisen.no meddele at Ballmer hadde håpet på en kjappere lansering av Windows Mobile 7. Faktisk gikk Microsoft-sjefen langt i å si at det er sjuern som burde vært lansert og ikke 6.5. Ballmer skal også ha ryddet opp i Mobile-avdelingen til selskapet.

Men det er ikke bare negativt for Microsoft Mobile om dagen. HTCs flunkende nye HD2 får knallgode kritikker. Les ITavisens anmeldelse av denne sexy mobilen her.

Kilde:
Mobilenewscwp.co.uk

Annonse