zuckerberg_f8

Annonse


Endrer sine egne Facebook-innstillinger

Facebook-gründeren Mark Zuckerberg har fått med seg at mange kritiserer ham for å ha endret personvern-innstillingene.

Endringene ble lansert torsdag i forrige uke, og ble framstilt som en forbedring av personvernet.

Oppfordrer til deling

Det er det svært mange som har stilt spørsmålstegn ved. I det nye oppsettet blir du oppfordret til å dele det meste med alle, bortsett fra rene personopplysninger som adresse, telefonnummer og opplysninger om nær familie.

Standardinnstillingene er likevel de gamle innstillingene, slik at ingen skal bli «lurt» til å gjøre endringer de ikke ønsker.

Annonse


Noe privat igjen

Nå tar sjefen sjøl konsekvensen av sine egen oppfordringer. Han har endret innstillingene på sin konto slik at alle kan se hva han holder på med, hvilke foto han legger ut og hva vennene hans skriver på veggen hans.

– Jeg har satt noe av innholdet til å være mer privat, men jeg så ikke nødvendigheten av å begrense tilgangen til bildene mine til venner, familie eller for den saks skyld teddybjørnen min, skriver Zuckerberg på veggen sin.

Annonse