Slik er Messenger 2010s «sosial stream». Denne blir å finne på venstre side av programmet

Annonse


Se, Windows Messenger 2010!

Mange har ventet i flere år på offisiell fane-støtte i Messenger. Neste år leverer endelig Microsoft akkurat dette.
(Ill.: Neowin.net)
Windows-spesialistene hos Neowin.net har fått tak i en eksklusiv sniktitt på Windows Live Messenger 2010 og nye Windows Live Writer. Begge i tidlige testversjoner.

Letter på sløret

En anonym tipser har sendt Windows-nettstedet tre skjermdumper fra Wave 4-oppdateringen til Microsoft.

Den største forbedringen i Messenger 2010 er muligheten til å følge med på hva vennene dine på Nessenger foretar seg på Twitter, Facebook samt oppdateringer på blogger. Denne tjenesten leveres av Windows Live (kan sees på nett her.)

Endelig fane-chat

Etter mange år har endelig Microsoft tatt til seg alle forespørslene om fane-støtte i Messenger. Før måtte man installere Messenger Plus! Live for å få denne funksjonaliteten, men nå blir det altså innbakt.

Annonse


Foruten Messenger avbildes også nye Live Writer, et slags mini-Word beregnet på blogging. Nye Live Writer har det mye omtalte Ribbon-grensesnittet som ble introdusert i Office 2007. Mer nytt om Wave 4 forventes å komme på CES 2010 i januar. En åpen beta av Wave 4-programmene ventes i første kvartal 2010.

I tillegg til å oppdatere Messenger på Windows-plattformen kommer det også en offisiell Messenger-klient til iPhone og en Bing App. Les alt om dette hos ITavisen.no.

Slik er Messenger 2010s «sosial stream». Denne blir å finne på venstre side av programmet
(Ill.: Neowin.net)
Nye Live Writer har fått nytt grensesnitt. Helt sikkert til ergrelse for noen. Det er nemlig det omdiskuterte Ribbon-grensesnittet som er implementert.
(Ill.: Neowin.net)

Kilde:
Neowin.net