nokia-2010-symbian-600-2

Annonse


Her er nye Symbian

Bare i går meldte Nokia at de i 2010 vil lansere nye flaggskipmobiler med et helt nytt grensesnitt på Symbian-plattformen. Dagens S60-menysystem har tross alt fått ganske mye kritikk for å være gammeldags og lite «fingervennlig».

Fortere enn vi trodde viser Nokia faktisk frem hvordan de nye menyene vil se ut.

nokia-2010-symbian-600-2

Brukervennlig
De store nyhetene er at det nye grensesnittet vil støtte multitouch på store, kapasitive skjermer, innebære færre trykk for å nå viktige funksjoner og forbedre nettleseropplevelsen.

Annonse


Samtidig skal hele systemet fungere raskere (opptil tre ganger i forhold til i dag), og skrollingen skal foregå i 60 bilder i sekundet i stedet for dagens 15 fps. Og ikke minst skal Nokia fjerne 350 forskjellige forespørsler fra systemet, noe som vil gjøre det hele mer levelig.

nokia-2010-symbian-600

Se flere bilder og video hos Engadget.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse