mbp1

Annonse


Oops, Ballmer!

Steve Ballmer var gjest hos NBCs The Today Show for å vise frem Windows 7, men noen reklame for maskinvaren fikk han ikke.

Windows 7 på Apple-maskinvare

Ballmer var i studio for å snakke om Windows 7, Microsofts nye OS som ble lansert 22. oktober.

Istedenfor for kun å vise frem ny spennende Windows 7-kompatibel maskinvare valgte NBC å sprite opp studioet med en MacBook Pro i bakgrunnen.

Snakket også om Apple

Om Ballmer la merke til dette vites ikke og som om ikke det var nok brukte programleder Matt Lauer mye tid på å snakke om Apple og iPhone:

Annonse
– Er du redd for at dagen vil komme da folk ikke lenger vil trenge Windows-systemet da de får alt på iPhonen sin, spurte Lauer Ballmer. Microsoft-sjefen svarte med at folk vil ha store skjermer og viste frem nye Windows-maskiner.

– Er du misunnelig på Apple?

Ballmer fikk også spørsmål om han ser på det som en trussel at forbrukerne ser på Apple som det nye kule selskapet og lurte på om Ballmer var misunnelig på merkevaren Apple har klart å bygge opp:

– Jeg synes Apple er et fint selskap, men jeg er veldig glad for at i USA velger ni av ti en Windows-PC, svarte Ballmer. BootCamp-støtte for Windows 7 skal være klar før vi leser 2010 på kalenderen.

Kilder:
Crunchgear

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse