Selv denne vil kunne kjøre Gaikai

Annonse


Snart kan du teste spill-streaming

Selv denne vil kunne kjøre GaikaiVi har hørt mye om OnLive-tjenesten, en løsning som lar deg spille selv de mest grafisk avanserte spillene direkte på TVen eller på svake datamaskiner. Alt du trenger er bra nett og en liten boks.

OnLive går snart i beta, men selvsagt kun i USA.

Mer demokratisk
Den eneste reelle konkurrenten foreløpig er Dave Perrys Gaikai. Forskjellen fra OnLive er at Gaikai skal visstnok fungere bedre over “vanlig” internett, og dessuten skal du ikke behøve noe ekstra maskinvare. Dave Perry bruker heller ingen store ord, lover ikke megaoppløsninger eller urealistisk framerate, men vil at vi alle skal kunne kose oss med bra spill i akseptabel kvalitet på selv de slappeste maskinene. Alt du vil trenge er Flash.

Nå går også Gaikai snart i beta. Og det som er ekstra kult er at det er vi europeere som får lov å teste tjenesten først (kanskje ikke så rart siden selskapet er basert i Nederland). Dermed er det bare å skrive seg opp her, og vente på bekreftelse.

Vi ser frem til å teste tjenesten, og er spent på hvordan det fungerer i praksis.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse