hack

Annonse


– Thelostbay.org-hacker politianmeldt

Kort tid etter hackerangrepet ble denne meldingen vist på thelostbay.org.
(Ill.: ITavisen)
Den norske torrentnettsiden thelostbay.org ble hacket i går kveld.

Ble hacket i går

Det var i går litt over klokken ti på kvelden at den ferske norske trackeren thelostbay.org ble utsatt for et angrep.

Gruppen bak angrepet kaller seg Fighting for Norway Online. Denne gruppen er i mot fildeling, rasisme og terrorisme skal vi tro informasjonen de kjørte opp på thelostbay.org.

Kort tid etter angrepet ble hackernes nettside byttet ut med teksten: Alu Soft har blitt hacket i kveld den 17.08.09. Senere kom nettsiden tilbake.

Annonse
Ble hacket i går

Ifølge grunnleggeren av thelost.org KFlash var nettsiden nede i fire og en halv time før den ble gjenopprettet ved hjelp av backup.

– Rundt 500 brukere ble borte. Disse må registrere seg igjen. Det er åpen registrering frem til slutten av uka, forklarer han til ITavisen.no. Grunderen av nettsiden mener han allerede har funnet ut hvem som stod bak hackingen. Denne personen er nå politianmeldt av Alusoft som drifter thelostbay.org og flere bedriftshjemmesider kan KFlash avsløre.

Vil ha dialog

KFlash ønsker dialog med bransjen og gi alle reklameinntektene til dem. – Jeg mener vi driver lovlig og vi ønsker å gi reklameinntekene vi får fra annonser til dem, men vi har ikke hørt noe fra dem. Vi er for små, forklare KFlash som kan avsløre at de har 3500 medlemmer på fildelingsnettverket.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse