Dette programmet aktiverer en hvilken som helst piratversjon av Windows 7 minus E-utgaven som ikke har Internet Explorer. Programmet oppdateres ofte av skaperne for å komme MS i forkjøpet.

Annonse


Slik aktiverer piratene Windows 7

Programmet Windows 7Loader gjør det mulig å aktivere den endelige utgaven av Microsoft Windows 7.

Kjemper en håpløs kamp

Microsoft kjemper en desperat kamp for å svarteliste nøkler som kan brukes til å aktivere Windows 7. Samtidig kommer det stadig nye versjoner av et program som gjør det lett for piratene å aktivere Microsofts nyeste OS.

Windows 7 Loader bruker nøkler lekket fra de store maskinvareprodusentene og starter en såkalt loader slik at Windows 7 aktiveres.

Legger inn nye nøkler

Piratene forklarer i sin NFO-fil som følger med programmet at de vil implementere flere nøkler når disse OEM-nøklene lekker i forbindelse med lanseringen av Windows 7 22. oktober.

Annonse
Microsoft gikk ut for sent i juli sa de hadde svartelistet en mye brukt OEM-nøkkel. Likevel rapporteres det om at pirater over hele verden klarer å aktivere sin utgave av Windows 7.

Det kan godt hende Microsoft venter til 22. oktober (Windows 7 lanseringsdagen) til å slå ned på piratene med en Windows-oppdatering. Frem til da ser det ut til at piratene har vunnet nok en gang.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse