Mark Zuckerberg

Annonse


To nyheter i Facebook

Facebook har to nyheter å komme med i dag: De har kjøpt opp FirendsFeed – det sosiale nettverket til et knippe tidligere Google-ansatte. Samtidig lanserer de en helt ny søkefunksjon som ligner til forveksling på Twitter-søket.

– Enkel og elegant

FriendsFeed lar folk dele innhold på direkten – og på tvers av sosiale nettverk og blogger. Facebook-sjefen Mark Zuckerberg sier han beundrer de tidligere Google-utviklerne for å ha laget det han kaller en elegant og enkel sosial nettverksagent.

Utviklerne bak FriendsFeed jobbet blant annet med Gmail og Google Maps den gangen de jobbet i Google. Etter oppkjøpet skal de inngå som en integrert del av Facebooks utviklerteam.

Søk globalt

Det andre store nyheten er en helt ny søkefunksjon som er mye mindre selektiv enn det som har vært på Facebook hittil. Nå kan du søke etter og få løpende oppdatert nyheter fra alle, akkurat som på Twitter.

Annonse


Slik det er i dag, får du bare nyheter fra vennene dine. Men du kan selvsagt hindre at det du skriver går ut til alle og begrense det til vennekretsen eller enkeltpersoner.

Kilder:
Yahoo News/Reuters
News.com
blog.facebook.com

Annonse


Annonse


Annonse