Hopp til navigasjon Hopp til innhold
lg-bl40-800-rm-eng

Se nye bilder av New Chocolate

Endelig offisielle bilder av LGs ultralekre mobil.

Det har den siste tiden vært en del snakk om LGs BL40, en virkelig spennende mobil med en nydelig 21:9-skjerm med 800×344-oppløsning. Telefonen støtter ellers multitouch, WLAN, GPS, har et kamera med fem megapiskler, og så videre. Dessverre karakteriseres New Chocolate ikke som smarttelefon, da det har et eget, lukket OS.

Stilisert
Det mest unike er tross alt designet og formatet. Og for å gjøre oss enda mer oppmerksome på hvor stilig telefonen er, har LG nå endelig sluppet de første 100% offisielle bildene av telefonen sin. Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss til å se nærmere på den.

lg-bl40-800-num-2

lg-bl40-800-num-3

Stikkord: bilder, kamera, lg, Mobil