minin9701-07-29-09

Annonse


Er dette Nokia N97 mini?

Nokias flaggskipmobil, N97, ble lansert tidligere i sommer (les vår test). Det var en på mange måter imponerende telefon, med ekstremt solid maskinvare og godt tastatur. Dessverre ble opplevelsen hindret av en nokså lite responsiv skjerm og et ikke optimalt operativsystem.

Nå snakkes det om en ny, mindre versjon av N97, foreløpig kalt N97 Mini. Noe sier oss at dette navnet ikke nødvendigvis vil brukes offisielt.

Redusert
De første bildene av N97 Mini har nå dukket opp på nettet, og ser temmelig troverdige ut. Interessant nok er ikke det utvendige så dramatisk forskjellig fra originalen: Den nye versjonen er noe mindre, ja, har en mindre skjerm, men ligner ganske mye på storebroren ellers.

minin9702-07-29-09

Annonse
Det eneste vi legger merke til er at retningsknappen til venstre for tastaturet og fjernet, samt at kameralokket på baksiden også er borte slik at hele kameraelementet tar mindre plass.

Telefonen har visstnok også kun 8 GB minne, i motsetning til storebrorens monsterkapasitet på 32 GB.

Lite info
Ellers vet vi ingenting om innvendige endringer, men venter på offisiell info fra Nokia. Som sikkert kommer om ikke alt for lenge.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse