zii-egg

Annonse


Creative med mektig mediemaskin

En gang så populære Creative har den siste tiden nesten forsvunnet helt fra markedet.

Mye tyder imidlertid på at de er i ferd med å vende tilbake. Og på en ganske oppsiktsvekkende måte. De lanserer nå nemlig en ny mediespiller, som ser ut til å gå direkte i strupen på iPod Touch og Zune HD.

Helt åpent
Det som er interessant er at spilleren er en åpen plattform, og utviklerne kan fritt jobbe videre med både programvaren og maskinvaren.

Spilleren kjører nemlig Android, slik at andre utviklere kan bygge på operativsystemet, og det ser ut til at selve maskinvaren også kan lisenseres av andre produsenter.

Annonse


Fullt av teknologi
Konseptet heter noe så fryktelig som Zii EGG og bruker en plattform som kalles for Plaszma (nesten like fryktelig). Men maskinvaren er imponerende. Det er plass til to kameraer, foran og bak, HD-avspilling, videoutgang som støtter 1080p, X-Fi-lydprosessering, OpenGL ES for grafikk, 32 GB minne, minnekortplass, WLAN, GPS, Bluetooth og en skjerm som støtter 10-punkts multitouch. Du vil altså kunne bruke alle dine fingre samtidig. Ganske fett.

Det blir interessant å se hva som skjer videre med plattformen. Kan dette innebære at Creative er tilbake for fullt i multimedie-gamet? Tiden vil vise.

Les mer om Zii her.

Annonse


Annonse


Annonse