xperia 3

Annonse


Mer info om Xperia 3

Flere rykter har i løpet av de siste ukene dukket opp om Sony Ericssons Androidbaserte telefon, som har gått under kodenavnet Rachael. De første bildene som dukket opp viste at den vil brandes under Xperia-navnet, og senere dukket det opp en videosnutt som viste at selskapet har designet sitt eget, meget elegante grensesnitt oppå Android-plattformen.

Sony Ericsson har fremdeles ikke annonsert telefonen offisielt. Likevel fortsetter infoen å strømme inn, og nettsiden Expansys har faktisk nå åpnet for forhåndsbestilling av mobilen.

Flott skjerm
Samtidig legger de ut en del spesifikasjoner om Xperia 3, som den ser ut til å hete. Telefonen skal altså ha en svær og skarp 4-tommers skjerm, med oppløsning på 800×400. Den skal også ha et 8 megapiksel kamera med autofokus og LED-blits, pluss funksjoner som ansikts- og smilgjenkjenning. Videoopptakene skal gjøres i VGA-kvalitet.

xperia 3

Annonse
Ellers har Xperia 3 3.5 mm-utgang for hodetelefoner, støtte for alle nettverkstilkoblinger, minnekort (microSDHC) og assistert GPS.

Den feteste av dem alle?
Det ser altså ut til at Xperia 3 blir den kraftigste Android-telefonen så langt, da ingen av de annonserte modellene til HTC eller Samsung kan skilte med så bra skjerm og såpass avansert kamera.

Vi venter selvsagt fremdeles på offisielt ord fra Sony Ericsson, og håper det ikke er for lenge til denne er i butikkene.

Kilde:
Expansys

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse