Denne reklamen skal ha fått Apple til å ringe Microsoft.

Annonse


Apple ville stoppe disse

Microsofts Chief Operating Officer Kevin Turner fortalte under et foredrag på Microsofts Worldwide Partner Conference-messe at Apples advokater ringte han.

– De ringte meg

Laptop Hunters-reklamene fra Microsoft prøver å ta piffen ut av Mac-salget ved å hevde at Apples maskiner er for dyre og har for dårlig maskinvare. Ifølge Turner fungerer reklamene, ikke minst fordi han hevder å ha fått en telefon fra Apples advokater:

– For to uker siden fikk jeg en telefon fra Apples legal department og de sa «hei, dere må stoppe å sende de reklamene, vi har senket prisene våre». De gikk ned rundt 100 dollar i pris, fortalte Turner.

– Historisk!

– Det var den beste telefonsamtalen jeg noensinne har tatt i forretningsøyemed, sa Turner og legger til at Apple gikk ned rundt 100 dollar (640 kroner) i pris. Det er dog usikkert hva de senket prisen på.

Annonse
Turner trodde det hele var en spøk og spurte flere ganger om det hele var en vits, noe det ikke skal ha vært. Og om du var redd for at Laptop Hunters-reklamene kan forsvinne er det ingen grunn til bekymring. Turner påpekte at de vil «fortsette og fortsette og fortsette».

Også Ballmer mener selskapets reklamer fungerer. Blant annet I’m a PC-reklamene.

Her er en av mange Laptop Hunters reklamer fra Microsoft:

Kilder:
Arstechnica
ZDNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse