ballmer

Annonse


Ballmer: – Jeg skjønner ikke hva Google driver med

Windows Partner Conference har startet. Selvsagt grep noen sjansen til å spørre Ballmer om Chrome OS.

– Skjønner ikke greia

Ballmer skjønner ikke hva som er greia med Googles strategi om å ha to helt forskjellige OS. Et for for mobil (Android) og et for netbooks og senere desktops (Chrome OS).

– Jeg vet virkelig ikke hva som skjer hos Google. La meg starte å si at jeg skal være respektfull. Hvem vet hva denne greia er? For meg er Chrome OS veldig interessant fordi det kommer ikke til å lanseres for ett og et halvt år og de ha allerede annonsert et OS, sa Ballmer i en spørrerunde.

Sluttet med to OS

Ballmer fortsatte og snakke om Googles strategi om å ha to forskjellige OS for to forskjellige marked. Ballmer pekte på Microsofts strategi på 90-tallet med å ha to forskjellige OS til bedrifts (NT) og forbrukermarkedet (9x-kjernen). Senere har som kjent disse to smeltet sammen. Nå bruker både klient og server-OSene til Microsoft NT-kjerne.

Annonse


– Vi trenger ikke et nytt OS. Hva vi trenger er å fortsette å utvikle Windows, Windows-programmer og IE. Måten IE fungerer komplett sammen med Windows på og hvordan vi bygger programmer som Office… og vi må være sikre på at vi får med våre partnere, forklarte Ballmer.

Kilde:
Cnet

Annonse