Micheal Tiemann går hardt ut mot Gates'. Han skal ha fått informasjonen fra en kilde som har vært i direkte kontakt med Brasils president Luiz Inácio Lula da Silva. Tiemann står til venstre for presidenten som for anledningen har på seg en rød hatt.

Annonse


Beskylder Gates for utpressing

Michael Tiemann beskylder Bill Gates’ organisasjon The Bill & Melinda Gates Foundation for å drive utpressing.

Kraftig kritikk mot Gates

Tiemann er en av sjefene i Red Hats åpen kildekode-gruppe. Han er også sjef for OSI (Open Source Initiative). Han går nå hardt ut mot Gates’ veldedighetsorganisasjon som han mener bedriver utpressing.

Tiemann skriver på sin blogg at han har fått bekreftet at land blir presset til å bruke Microsoft-programvare om de vil ha penger fra organisasjonen.

– President støtter åpen kildekode

Ifølge Tiemann skal hans kilde ha vært i direkte konktakt med Brasils president Luiz Inácio Lula da Silva. Kilden skal ha påpekt for presidenten at en slik avtale med Microsoft strider mot landets suverenitet og interesser.

Annonse
Den anonyme personen skal også ha fortalt Tiemann at hendelen var nok til at at president Lula besøkte den åpne kildekode-konferansen FISL for å vise sin støtte.

Kilde.
Opensource

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse