Windows 7 leverer en time lengre batterilevetid på laptops enn Vista med SP2 og samme maskinvare.

Annonse


Vista-kunder: – Vi er lurt!

Windows 7 leverer en time lengre batterilevetid på laptops enn Vista med SP2 og samme maskinvare.Mange som betalte stivt for den beste versjonen av Windows Vista nemlig Ultimate-utgaven føler seg snytt.

– Uverdig!

«Jeg synes det er uverdig av Microsoft at de ikke tilbyr oppgradering av Windows 7 Ultimate til rabattert pris slik som de gjør de andre versjonene», skriver en anonym Computerworld-leser.

Det er merkelig nok (Vista Ultimate er tross alt den dyreste utgaven) bare kunder som har Windows Vista Home eller Professional som får rabatt om de velger å oppgradere til en tilsvarende versjon av Windows 7.

Dyr oppgradering

«Jeg synes det er skandaløst at Microsoft vil at jeg skal betale 219 dollar (1400 kroner) for en oppgradering til Windows 7 Ultimate. Denne prissettingen savner logikk og skaper negativ kritikk mot Microsoft», skriver en annen anonym Computerworld-leser.

Annonse


Vista Ultimate-eiere ble også lovt bonusprogramvare i form av Ultimate Extras, men så langt har det vært tynt med ekstra-programmer for disse kundene. Det er heller tvilsomt at det kommer noe mer nå som fokuset er på Windows 7. I sistnevnte OS har Microsoft kuttet ut Extras.

Kilde:
Computerworld
IDG.se

Annonse


Annonse


Annonse