xperia

Annonse


Er dette Sony Ericssons Android?

Vi kjenner allerede til lekkasjene angående en ny Windows Mobile-basert Xperia-telefon fra Sony Ericsson. Det har også lenge vært kjent at det svenskjapanske selskapet vil komme med en mobil basert på det flotte Android-operativsystemet.

Men det er først nå at konkrete lekkasjer muligens bekrefter telefonens eksistens.

xperia

Kraftig pakke
Det ser ut til at Sony Ericssons første Android-telefon vil også falle under Xperia-brandet, i følge det danske nettstedet Mobil.nu. Telefonen skal ha veldig solide spesifikasjoner: En Snapdragon-prosessor skjuler seg under panseret og gjør det altså mulig for telefonen å ha hastighet på opptil 1 GHz. Telefonen skal ha 8 megapiksel-kamera, en trykkfølsom skjerm på hele 4 tommer og 3.5 mm hodetelefonutgang. I tillegg er den ikke direkte stygg, hvis de lekkede bildene stemmer.

Annonse
Kombinasjonen Sony Ericsson og Android høres veldig lovende ut for oss, så vi ser frem til å høre noe offisielt om mobilen. Den skal visst annonseres senere i år.

Ny designtelefon
Ikke nok med det: Det går også rykter om et helt nytt konsept fra Sony Ericsson kalt KiKi. Denne telefonen skal være laget av et glassaktig materiale, ha veldig få knapper og et unikt design. Lite er kjent om teknologien ellers, men vi følger spent med.

Kilde:
Mobil.nu

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse