Trillian Astra er nå ferdig - både for PC, Mac, iPone og web.

Annonse


Ny super-messenger

Trillian er et kjent navn for de av dere som har brukt alternativer til Microsoft Messenger-klient. Nå Trillian Astra kommet i beta og den er fullspekket med funksjoner.

Denne har alt

Liker du å ha alt samlet i et program er trolig Trillian Astra noe for deg. Programmet samler Windows Live Messenger, AOL Instant Messenger, MySpaceIM, Skype Yahoo! Messenger samt Google Talk i en og samme applikasjon.

I tillegg er det støtte for Facebook og Twitter-feeds, men det stopper ikke der. Også IRC, Jabber og ICQ er implementert. Heldigvis kan man velge hva man skal aktivere så man unngår det komplette kaos.

Smart oppdatering

Applikasjonen har også nyttige funksjoner. Oppdaterer du statusen din i Trillian Astra blir samme oppdatering sendt til Facebook og Twitter og alle de andre sosiale tjenestene Trillian støtter.

Annonse
Også epost (POP3 og IMAP) er det støtte for i tillegg til temaer og plugins. Les mer om alle funksjonene her og last ned her. Trillian Astra finnes for tiden kun til Windows (2000, XP, Vista og WIndows 7), men er også på vei til MacOS, iPhone og Web.

Astra Trillian krever at du registerer en ny konto. På denne måten samles alle feeds et sted.

Widgets er det også. Hvor nyttig disse er er en annen sak. Vista og Windows 7 har dem jo tross alt innebygget allerede.

wergw

Kilde:
Trillian

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse