Steve Jobs banner

Annonse


Jobs fikk byttet ut leveren

Mandag denne uka gikk det rykter om at Steve Jobs for to måneder siden skulle ha lagt seg under kniven for en levertransplantasjon på et sykehus i Tennessee.

Kortere ventelister

Nå bekrefter Methodist University Hospital Transplant Institute i Memphis at operasjonen har funnet sted. I følge overlege James D. Eason var operasjonen vellykket.

Overlegen sier at Jobs raskt ble frisk og at prognosene framover er svært gode. Årsaken til at Jobs valgte hans sykehus framfor et lokalt sykehus i hjemstaten California var at Tenessee hadde kortere ventelister for denne typer operasjoner.

Jobs, som i 2004 gjennomgikk en operasjon for kreft i bukspyttkjertelen, er nå tilbake på jobb etter å ha vært sykemeldt i seks måneder.

Annonse




Klarer seg godt uten?

Helsen til den 54 år gamle Apple-sjefen er et stort tema på børsen, og rykter om hans kroppslige tilstand sender aksjene opp og ned. Mange mener at Apples suksess er helt avhengig av Jobs, og at selskapet ville greie seg betydelig dårligere uten ham ved roret.

I perioden han har vært borte fra jobben har imidlertid salget av Apple-produkter steget, og inntjeningen er bedre enn noen sinne – selv i krisetider.

Kilde:
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse