Safari4SnowLeopard

Annonse


Nye Leopard er mer fingervennlig

Nye Snow Leopard skjuler mye nytt, mener Cnet.

– Nå kommer iTablet
Selv om WWDC er ferdig, og ingen touchbasert tablet-maskin ble vist frem av Apple, slutter ikke ryktene å gå.

Nå tror det profilerte nettstedet Cnet ut og hevder Apple stadig nærmer seg en touchbasert maskin, grunnet endringer gjort i det kommende Mac OS 10.6, Snow Leopard.

Mer fingervennlig
Apple selv sier at de fleste endringene er gjort under overflaten, og gjør operativsystemet både raskere og enklere for maskiner å kjøre. Et par småendringer i utseendet er imidlertid ikke å se bort ifra.

Annonse
Blant annet fjerner den nye versjonen av Exposé behovet for tastatur, og øker nyttigheten til store knapper på docken. Quicktime-kontroller (og redigering) skal ha blitt enklere å styre med enkle klikk, og stacks har blitt enda nyttigere, noe som eliminerer behovet for navigering i Finder.

Cover Flow gir plutselig mening
Safaris nye Cover Flow-visning gir også langt mye mer mening hvis man ser det i sammenheng med berøringsgrensesnitt. Det er tross alt mye enklere å dra fingrene venstre og høyre for å navigere gjennom sidehistorien, enn å bla seg fram i en liste.

Snow Leopards lave terskel for maskinvarekrav tydes også av Cnet som et klart tegn på at de er i ferd med å lage en maskin som vil passe inn et sted mellom iPhonen og deres minste Macbook.

Alt er selvfølgelig bare spekulasjoner, men det kan likevel bli spennende å se hva Snow Leopard vil by på, og hva Apple har i planene fremover.

Kilde:
Cnet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse