pre-at-a-tilt-rm-eng

Annonse


Dette kan være døden for Pre-sync

Palm Pres synkroniseringsmuligheter ser ut til å stå på ustø grunn når Apple «finjusterer» iTunes-vilkårene.

Dårlig skjult trussel
Det har lenge vært kjent at Palms nye flaggskip Pre kan synkronisere innholdet sitt med Apples iTunes, og hvordan de faktisk lurer programmet i sin favør.

Da Palm Pre ble lansert endret imidlertid Apple på sine iTunes-vilkår, og det trengs ikke en rakettforsker for å skjønne hvem de prøver å skremme.

– iTunes er for Apple-produkter
Kort sammenfattet skriver de at Apple har designet både maskin- og programvare for å jobbe sømløst med hverandre, og tar ikke forbehold når det gjelder tredjepartsleverandører.

Annonse
Selv om tredjeparts maskinvare skryter av å kunne synkronisere med iTunes trenger ikke Apple å ta noe ansvar hvis det plutselig skulle slutte å fungere, da de fikser og endrer på programvaren sin hele tiden.

Apple nevner aldri Palms Pre spesifikt, men det er liten tvil om at det er nettopp denne maskinvaren de hinter om.

Hva gjør de?
Spørsmålet er nå om Apple vil gå aktivt inn for å blokkere Pre-en, eller om de vil endre programvarekoden såpass mye at Pre-en ikke rekker å følge med.

Ifølge DVD-Jon har Palm kamuflert telefonen sin slik at den blir registrert som en iPod da den kobles til datamaskinen, men Apple kan lett trykke på en knapp, og låse Palm Pre ute.

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse